Over ons

Bloggen neemt snel in populariteit toe. En dat is verklaarbaar. Het is namelijk leuk om je eigen mening en ervaringen met anderen te delen en hen daarmee te informeren of zelfs te helpen.

Ook is het in toenemende mate een aanvullend marketing kanaal. Een website alleen is niet voldoende om opgemerkt te worden. En de actualiteit die we vandaag de dag wensen is vaak moeilijk te realiseren via een website. Een blog helpt om de vindbaarheid door zoekmachines te verbeteren. En dat leidt weer tot meer potentiële klanten.

De initiatiefnemers achter Blog4bizz hebben jarenlange ervaring met bloggen en het succesvol opzetten van blogs. Blog4bizz is ontstaan om deze ervaring te delen en daarmee bedrijven te helpen hun business beter online op de kaart te zetten.

Het opzetten van een blog lijkt zo eenvoudig, maar in de praktijk zijn er te veel hobbels. Graag nemen wij die hobbels weg.

Blog4bizz is er voor de zakelijke blogger. We letten er dus goed op dat er op onze pagina’s zakelijk gerelateerde blogs aanwezig zijn. Je vindt hier dus geen blogs over huisdieren of hobbies.

We wensen je veel plezier en succes met jouw eigen blog!

Comments are closed.